Let's unpack that

Ja, je raadt het al! We zijn eindelijk in ons nieuwe huis. Het was een gekke wandeling, we hebben ongeveer 2 jaar gewacht om in dit huis te wonen en eindelijk gebeurde het. Er waren veel ongemakken, waaronder dat het stadsbestuur besloot de weg te herstellen en moest wachten tot deze klaar was. Het kalmeerde ons een beetje, maar toen we deze winter beter begonnen te worden, hadden we er weer zin in.




Ik was pas in januari klaar om in ons huis te wonen, toen ik bezig was met beproevingen. Als ik klaar ben, moet ik nog voor het huis zorgen en alles verzamelen. De verpakking bracht me tot het einde, vooral de boeken en verpakt speelgoed. We wilden eind januari - begin februari verhuizen, maar de dag voordat ik weer ging studeren, ontmoetten we elkaar pas op de 18e. Ik stop mijn speelgoed nog steeds in een doos en sommige staan ​​nog in het oude huis, maar ik heb het te druk om voor ze te zorgen.

In mijn nieuwe poppenkamer zal ik iets meer ruimte hebben om mijn poppen op te bergen, maar ik zal meer ruimte hebben voor een groot bureau of bureau. Op de eerste foto zie je de plank waarop ik mijn speelgoed heb opgeborgen, de IKEA Classic Billy plank. Onderstaande tabel toont mijn tabel. In de toekomst ben ik van plan om een ​​groot bureau of bureau te hebben, zodat de ene kan worden gebruikt voor school en de andere voor mijn hobby's en fotografie. Sorry voor de bliksem, maar de foto's zijn genomen op de dag dat we gingen wonen.




Over studeren gesproken, ik heb ooit gezegd dat ik het deze zomer af wilde maken. Nou, dat kan ik niet, want ik heb nog 3 lessen nodig. Ik heb gekozen voor een specialisatie in mijn studie, en daarvoor moet je verschillende vakken doorlopen. Ik zou een lange en trieste uitleg kunnen geven over hoe een diploma hier werkt, maar kortom, ik dacht dat het dankbaar genoeg zou zijn om de cursussen te volgen, maar dat was het niet. Toen ik erachter kwam, dacht ik dat iemand me een fles koud water had toegegooid. Dat klopt - en ik heb volgend jaar gewoon veel gedaan om mee te doen.


Naast de boeken voordat je gaat verhuizen

Ik weet nog niet hoeveel werk ik dit semester heb, maar ik wil hier en daar wat tijd doorbrengen en al mijn speelgoed op zijn plaats zetten en ik heb tijd nodig om hier te komen en foto's te delen. Nieuw speelgoed. Mijn nieuwe huis heeft de beste verlichting voor fotografie en de nieuwe keuken heeft een prachtige stenen vloer die als achtergrond kan worden gebruikt. Te laat komen is een beetje vervelend, maar ik ben hier tenminste en het is tijd om eindelijk met de poppen te spelen.

Ik hoop dat alles goed gaat, ik zal proberen om je blog bij te wonen zodra ik vrije tijd heb. Vertel me alsjeblieft wat het verhaal is van hun grote puppy's ..... hoe een pop op te bergen?

Tot ziens.

MC



Laten we het vragen:

Facebook Instagram Twitter Tumblr
Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url